Medmindre andet er angivet, er denne App LearnigByPlays ejendom og alle kildekoder, databaser, funktionalitet, software, app design, lyd, video, tekst, fotografier og grafik i appen (“indholdet”) og varemærker, service mærker og logoer indeholdt deri (“mærkerne”) ejes eller kontrolleres af LearningByPlay eller er licenseret til LearningByPlay og er beskyttet af ophavsret og varemærkelovgivning og forskellige andre intellektuelle ejendomsrettigheder og illoyal konkurrencelovgivning i den danske stat, udenlandske jurisdiktioner og internationale konventioner.

Indholdet og varemærkerne som leveres i appen er kun til din information og personlig brug. Bortset fra det, som udtrykkeligt er angivet i disse vilkår og betingelser, må ingen del af appen og intet indhold eller mærker kopieres, reproduceres, aggregeres, genudgives, uploades, udsendes, offentligt vises, kodes, oversættes, transmitteres, distribueres, sælges, licenseret eller udnyttets til ethvert kommercielt formål uden udtrykkelige forudgående skriftlige tilladelse af LearningByPlay.

Forudsat at du er berettiget til at bruge appen, får du en begrænset licens til at få adgang til og bruge appen og til at downloade eller udskrive en kopi af en del af indholdet, som du korrekt har fået adgang til udelukkende til din personlige, ikke-kommercielle brug. LearningByPlay forbeholder os alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er tildelt dig i og til appen, indholdet og varemærkerne.