Handicappede børn
Inspirationen til at lave ReadingKidz er kommet fra et handicappet barn. Ved at undersøge forhold omkring udviklingen af handicappede børn har vi fundet ud af, at man godt selv kan gøre noget for at udvikle sit barn.

Har du et handicappet barn, kan du få stor udbytte af ReadingKidz. Igennem mange år har der vist sig eksempler på, at selv svært handicappede børn har potentiale for at læse. Man kan godt lære at læse, selvom man ikke kan tale.

Glenn Doman fra USA har beskæftiget sig med udvikling af handicappede børn i over 50 år og har bl.a. skrevet bøgerne; ”How to teach your baby to read” og ”What to do about your brain injured child”. Disse bøger kan varmt anbefales at læse, hvis du ønsker at gøre noget for dit handicappede barn.

Her i Danmark beskæftiger Larz Thielemann sig også med træning af handicappede børn. Han har hjulpet mange danske handicappede børn til et bedre liv ved at hjælpe forældrene med et trænings- og kostprogram. Han har også kæmpet for bedre forhold i Danmark for handicappede børn og deres forældre. Han har også trænet sit eget handicappede barn og skrevet en bogen: ”Sofies nye verden”.

Larz Thielemanns hjemmeside hedder www.hjernetips.dk.